Slideshow for YouTube

teaser-slideshow-for-youtube

Slideshow for YouTube

Snel uw vrienden of familie mee laten genieten van de door uw gemaakte foto’s? Dat kan nu met de Aquasoft Slideshow for YouTube. Met dit gratis programmaatjes maakt u in een aantal stappen een complete fotoshow met muziek, overgangen, teksten en effecten die u rechtstreeks plaatst op YouTube.

Slideshow for YouTube is erg uitgebreid voor een gratis product. Behalve foto’s kunt u tal van videoformaten importeren en gebruiken in uw fotoshow. De foto’s en video’s worden op een beperkte tijdlijn gezet en u kunt de volgorde veranderen op een apart storyboard. Dit werkt allemaal heel simpel.

slideshow-for-youtube

De geïmporteerde foto’s kunt u bewerken. Behalve de standaard rotatie, crop en flip opties kunt u de foto’s ook optimaliseren met verschillende kleurcorrectiemogelijkheden, belichtingsinstellingen en contrast aanpassingen. Al deze opties zijn prima genoeg om de foto’s er goed uit te laten zien.

U kunt de foto’s op de tijdlijn voorzien van overgangen en effecten. Er is veel keus en prettig is dat u het resultaat direct te zien krijgt. Wilt u liever niet handmatig alle overgangen plaatsen dan kunt u ook een selectie maken van de leukste overgangen en die automatisch toekennen. Dit kan niet met de effecten. Die moet u één voor één toekennen aan de individuele foto’s. De effecten past u eenvoudig aan door met de rechtermuisknop erop te klikken.

De fotoshow is te ondersteunen met muziek, titels en bewegingspaden om de show meer dynamiek te geven. Er zijn meer dan 150 teksteffecten om uw titels te verrijken en van de muziek kunt u het volume aanpassen.
Een minpuntje is de werking van de tijdlijn. U kunt alleen door de tijdlijn navigeren door de foto’s die als blokken worden weergegeven individueel met de muis aan te klikken. Het afspelen werkt prima in de losse speler waarna u het geheel direct kunt uploaden naar YouTube.

Conclusie
Slideshow for YouTube is een prima programma om snel een leuke fotoshow te maken. Het bevat veel mogelijkheden en is simpel in gebruik. Een echte aanrader dus!

Slideshow for YouTube

Naam:  Slideshow for YouTube
Website: www.aquasoft.de
Prijs: Gratis