Roxio Easy VHS to DVD

teaser-100-roxio-easy-vhs-to-dvd

Roxio Easy VHS to DVD

Zonder enige kennis van zaken een VHS-band overzetten naar dvd kan iedereen realiseren met Roxio Easy VHS to DVD. In drie stappen digitaliseert u uw kostbare video-opnames voor toekomstig gebruik.

Vervelend is wel dat Easy VHS to DVD niet samenwerkt met Roxio Creator 2009, dus dat moet van de computer worden verwijderd. Daarna kunt u Easy VHS to DVD installeren en de videorecorder met behulp van de meegeleverde USB-capture device aansluiten op uw computer. De audio, s-vhs en composiet kabel s zijn niet meegeleverd.

Met ‘Plug-and Burn’  bent u in drie stappen klaar. Selecteer één van de vele menu’s en geef een passende titel mee. Leg een lege dvd in de dvd-drive and klik op ‘Vastleggen’ om het digitaliseren te starten.  Als Easy VHS to DVD klaar is krijgt u een preview te zien en daarna wordt alles gebrand.

roxio-easy-vhs-to-dvd-overview

Deze eenvoudige methode om VHS-banden te digitaliseren werkt probleemloos. Maar Roxio Easy VHS to DVD kan meer. Het programma is ook geschikt om de VHS-beelden te bewerken en te optimaliseren met Roxio Videowave.

Kon u tijdens het ‘Plug and Burn’ proces alleen de videobeelden optimaliseren door de kleuren, het contrast en de helderheid aan te passen, nu krijgt u daar een scala aan mogelijkheden bij. De VHS-beelden kunt u op een tijdlijn bewerken en voorzien van overgangen, effecten en titels.

VideoWave is simpel in gebruik en biedt u tevens de mogelijkheid om de video naar andere formaten te exporteren zoals PSP, WMV, MPEG-2 en AVI. Door de video te exporteren naar MyDVD kunt u verschillende VHS-opnames combineren en het geheel voorzien van een op maat gemaakt dvd-menu.

Conclusie
Roxio Easy VHS to DVD is handig alles in één pakket voor het digitaliseren van analoog video en audio materiaal. Het is simpel in gebruik, Nederlandstalig en voorzien van goede handleidingen. Een prima oplossing voor het snel digitaliseren van analoge opnames.

Roxio Easy VHS to DVD

Naam:  Roxio Easy VHS to DVD
Website: www.roxio.nl
Prijs:  € 49,99

Gerelateerde artikelen

Van VHS naar DVD

VHS-tapes digitaliseren