DVDeo Professional 4

DVDeo is overzichtelijk en eenvoudig te bedienen.

DVDeo Professional 4

De kunst van het maken van een goede dvd-kopie is er één die u kunt leren. Vaak gaat dit leerpad gepaard met problemen en een zoektocht naar de juiste programmaatjes om deze klus te klaren. DVDeo 4 Professional lost het merendeel van deze problemen op en biedt daarnaast nog een aantal handige extra's.

Om niet aansprakelijk te kunnen worden gesteld voor illegale praktijken, staat DVDeo u niet toe om beveiligde dvd's te rippen of te kopiëren. Dit moet u dan ook doen met bijvoorbeeld het gratis programmaatje DVD Decrypter.

Staat de film eenmaal op harde schijf, dan kunt u DVDeo gebruiken om de film te verkleinen door hoofdstukken, extra's ondertitels of audio-sporen te verwijderen. Is dit eenmaal gedaan dan kunt u met een druk op de knop de kopie branden. Is de film te groot om op één dvd te passen dan kunt u deze splitsen naar twee dvd's.
Het prettige aan Dvdeo is dat u er ook voor kunt kiezen om de film te kopiëren naar (s)vcd, audio cd, Xvid-, DivX- of WMV-bestand. De kwaliteit die DVDeo aflevert bij het omzetten naar andere bestandsformaten is goed. DVDeo beschikt ook over een speler waarmee u dvd's kunt bekijken, een covermaker om dvd-hoezen te maken en een recorder om beelden op te nemen van televisie of camera.

DVDeo is overzichtelijk en eenvoudig te bedienen.

DVDeo is overzichtelijk en eenvoudig te bedienen.

 

Conclusie
DVDeo is een handig programma omdat het verschillende taken bundelt waar u anders meerdere programmaatjes voor nodig zou hebben. De kwaliteit van de kopieën is goed. Erg vervelend is wel dat u niet de mogelijkheid krijgt om kopieën weg te schrijven naar de harde schijf, zodat u ze kunt testen en meerder malen kunt branden. De mogelijkheid om videobestanden om te zetten met de Videoconverter is een welkome aanvulling en een eerste stap voor DVDeo op het terrein van dvd-authoring.
Systeemeisen Windows 2000/XP
Pentium 2.0 MHZ
256 MB ram
DVD-speler
1 GB harddisk
Prijs DVDeo Professional 4 € 39,95
Info Gdata
Publicatie PCM april, 2005