BeAnywhere

teaser_beanywhere

BeAnywhere

Uw computer  kunnen beheren waar dan ook ter wereld  is door ASI BeAnywhere simpeler gemaakt dan ooit. U steekt de bijgeleverde USB-stick in de computer die u op afstand wilt benaderen, volgt de aanmeldprocedure en vervolgens kunt  u overal  via internet inloggen op deze computer.  Met het standaard pakket kun u op deze manier  drie computers op afstand beheren, maar u kunt tegen betaling extra computers toevoegen.

BeAnywhere maakt gebruik van ActiveX waardoor  een Windows pc met Internet Explorer vereist is om te kunnen inloggen. Daarnaast moet u ook de rechten hebben om de ActiveX controls te mogen installeren. Na het  inloggen op beanywhere.com kunt u van vijf diensten gebruik maken.

beanywhere

Met Remote Control kunt u inloggen op uw pc en krijgt u de desktop te zien. U kunt deze in verschillende resoluties bekijken en  het aantal kleuren aanpassen afhankelijk van de internetsnelheid. Behalve dat de rechtermuisknop niet werkt omdat die functie door IE wordt overgenomen  en een tweede monitor niet zichtbaar is, kunt u verder alles doen wat u wilt.
Met File Share kunt u (grote) bestanden uploaden voor anderen.  De ontvanger  krijgt keurig een e-mail met de URL om het bestand te downloaden .

Wilt u bestanden uitwisselen met de  remote computer dan gebruikt u File Transfer.  Er wordt een venster geopend met de mappenstructuur van beide pc’s en met een druk op de knop zet u de bestanden over.  Met File Sync  kunt u snel mappen synchroniseren tussen de locale en remote computer.

Erg handig is de mogelijkheid om anderen uit te nodigen om in te loggen op uw pc met Guest Invite. Nadat u de rechten heeft bepaald kan die persoon op uw computer aan de slag. U kunt op dat moment zelf niet meekijken en dat is jammer.

Conclusie

BeAnywhere is eenvoudig in gebruik en is ideaal om computers of afstand te beheren. Functies als File Share and Guest Invite zijn erg nuttig en zorgen voor een toegevoegde waarde voor  BeAnywhere .  Alles werkt vlekkeloos en het is alleen jammer dat het alleen met Internet Explorer werkt.

BeAnywhere

Naam: ASI BeAnywhere
Prijs: € 49,95 per jaar voor 3 pc’s, iedere extra pc € 16,64
Website: www.asiability.nl

Aantal  sterren: 4

Pluspunten
Eenvoudig in gebruik
Handige diensten

Minpunten

Alleen te gebruiken met Internet Explorer
Jaarlijks abonnement