Ws-ftp home 2007

teaser_ftp

Ws-ftp home 2007

De home versie is een zwak aftreksel van de professionele versie. Voor de home versie moet u 32 euro neertellen, maar als u via trailpay en ander product aanschaft kunt u dit product gratis krijgen. De instructiefilmpjes na installatie zijn leerzaam en handig en geven u direct inzicht in ftp.

Bestandsuitwisseling in optima forma, ftp-programma's, ftp-clients, ftp-én, bestanden ftp'én, FXP: File Exchange Protocol, fxp, beveiligde ftp-connecties, Ftp Voyager, Smart Ftp, Bulletproof Ftp, Ws-ftp Home, Cuteftp, Filezilla, Coffeecup free ftp, Coreftp, Ftp Rush, Free Ftp Manager,

U krijgt direct de mogelijkheid om u website gegevens in te voeren om zo de eerste connectie te kunnen maken. De interface van Ws-ftp is klassiek, eenvoudig en overzichtelijk.

De home versie kent veel minder functionaliteit dan de pro versie, zo is het niet mogelijk om op een remote computer bestanden te zoeken, uw up- en downloads in een taakplanner te zetten of om een back-up te maken van uw bestanden.

De interface is grotendeels aanpasbaar en is prettig om mee te werken. Het valt tegen dat in de home versie maar een enkele connectie kan worden gelegd met een remote computer. We raden u aan de gratis versie te bemachtigen want voor 32 euro zijn er betere programma’s te krijgen.

Naam Ws_ftp home 2007
Homepage http://www.wsftp.com
Prijs € 31,95
Sitemanager x
Drag and drop x
Doorgaan na onderbreking x
Meerdere ftp-connecties tegelijkertijd -
Tijdsplanning transfers -
Ftp over SSL/TSL (data encryptie) x
Secure Shell (SSH)(beveiligde connectie) -
Geïntegreerde teksteditor x
Server to server connectie (FXP) -
Remote zoeken -
Automatische back-ups -
Gebruiksgemak 4 sterren
Veiligheidsfuncties 3 sterren
Functionaliteit 2 sterren