Cuteftp 8 home

teaser_ftp

Cuteftp 8 home

 

Tijdens de installatie vult u direct de nodige gegevens voor uw eerste connectie. Daarna krijgt een aantal handige tips te zien en als laatste wordt u de mogelijkheid geboden om de prettig werkende sitemanager te optimaliseren. Cuteftp kan geen verschillende remote websites tegelijkertijd openen en dat is tevens het grootste nadeel van dit pakket.

Bestandsuitwisseling in optima forma, ftp-programma's, ftp-clients, ftp-én, bestanden ftp'én, FXP: File Exchange Protocol, fxp, beveiligde ftp-connecties, Ftp Voyager, Smart Ftp, Bulletproof Ftp, Ws-ftp Home, Cuteftp, Filezilla, Coffeecup free ftp, Coreftp, Ftp Rush, Free Ftp Manager,

Gelukkig heeft Cuteftp meer in huis om u tot een aanschaf te verleiden. Zo beschikt Cuteftp als enige pakket over een podcast manager. Hiermee kunt u zich abonneren op allerlei podcasts en deze automatisch downloaden en vervolgens uploaden naar uw eigen site. Er wordt automatisch een xml-bestand gegenereerd die u kunt aanroepen in de browser om de podcasts te beluisteren.

Het is altijd lastig om met wachtwoorden om te gaan. De meeste ftp-pakketten laten u de wachtwoorden opslaan of kunnen deze bij het afsluiten van het pakket verwijderen. Cuteftp geeft u de kans een beveiligd wachtwoord in te stellen voor de site manager, zodat anderen niet zomaar bij uw site kunnen komen.

Cuteftp is een prima ftp-programma waarmee prettig valt te werken en dat voor de meesten over de juiste functionaliteiten beschikt.

Naam Cuteftp 8 home
Homepage http://www.cuteftp.com
Prijs € 25,83
Sitemanager x
Drag and drop x
Doorgaan na onderbreking x
Meerdere ftp-connecties tegelijkertijd -
Tijdsplanning transfers x
Ftp over SSL/TSL (data encryptie) x
Secure Shell (SSH)(beveiligde connectie) -
Geïntegreerde teksteditor x
Server to server connectie (FXP) -
Remote zoeken x
Automatische back-ups x
Gebruiksgemak 4 sterren
Veiligheidsfuncties 3 sterren
Functionaliteit 4 sterren