Slow-pcfighter

teaser-slow-pc-fighter-100

Slow-pcfighter

Als uw Windowsregister veel fouten bevat, zult u dat direct merken aan de snelheid van uw pc. Deze fouten die onder meer ontstaan door het installeren en verwijderen van programma’s,  zijn op verschillende manieren te herstellen.  Zo kunt u een image terugzetten die direct is gemaakt na de installatie van de pc of een programma zoals Slow-pcfighter gebruiken om uw register op te schonen. Voordeel van zo’n Registry Cleaner is dat uw voorkomt dat u veel tijd kwijt bent aan het herinstalleren van programma’s en updates.

Slow-pcfighter installeert zich makkelijk en start iedere keer automatisch met het opstarten van uw pc. In de instellingen kunt u aangeven dat Slow-pcfighter dan ook direct een scan moet uitvoeren en de fouten in het register moet herstellen.

Slow –pcfighter doet z’n werk grondig. Na onze scan werden er maar liefst vijftienhonderd fouten gevonden. Na het controleren van zeventig aangetoond fouten, moesten we concluderen dat deze terecht waren. Het is wel vervelend dat de Slow-pcfighter in de details van de fouten niet een kopieerbaar pad verwerkt, zodat u snel kunt controleren of de fouten ook terecht zijn.

slow-pc-fighter-overview2

Na het uitvoeren van een scan worden de gevonden fouten in vijftien afzonderlijke rubrieken aan u getoond. U kunt daarbij denken aan foute ActiveX ingangen, lege register sleutels, verkeerde bestandspaden of niet werkende snelkoppelingen.  U kunt daarna de details bekijken en bepalen of u afzonderlijke of hele rubrieken wilt deselecteren voor de herstelfase.

Erg prettig is dat Slow-pcfighter iedere keer voordat het de fouten gaat herstellen automatisch een back-up maakt van het Windowsregister. Het herstellen gaat niet altijd even volledig. Na een tweede scan bleek Slow-pcfighter nog steeds vijftig fouten te vinden. Pas na de twee herstelfase waren alle fouten uit het register verwijderd.

Slow-pcfighter werkt goed en zeker pc’s die al maanden niet zijn opgeschoond en veel fouten in het register bevatten, zullen aan snelheid winnen. Soms is die snelheid direct merkbaar, maar vaak ook niet. Eerder zult u merken dat programma’s met een opgeschoond register minder vaak vastlopen.

Slow-pcfighter

Naam: Slow-pcfighter
Website: www.spamfighter.com
Prijs: Licentie 1 maand € 7,95, 1 jaar € 14,95, 2 jaar € 25,49