Nero Vision Express 3

Nero Vision Express 3

Het brandpakket Nero staat al jarenlang aan de top. Met Nero Premium 7 wordt een totaal oplossing geboden voor het werken met video, afbeeldingen en geluid in combinatie met het brandpakket.

Nero Vision Express is het montageprogramma. Alhoewel, montageprogramma is eigen veel te veel van het goede. Op een enkele videotrack en twee audiotracks kunnen door te capturen of te importeren video- en audiofragmenten worden geplaatst. Hieraan kunt u een overgang of een simpel effect toekennen die minimaal aanpasbaar zijn. Een previewvenster dat hakkelig de beelden toont, een storyboard, de mogelijkheid om een titel in te voegen en audio op te nemen, complementeren de videobewerkingsmogelijkheden van dit programma. 

Enige optie die u na de bewerking heeft is het bestand te exporteren als avi of mpeg en deze vervolgens in te laden in het onderdeel dvd maken. Hier kunt u een simpel menu toevoegen en de dvd branden.
Nero Vision Express kan niet serieus worden genomen als videobewerkingspakket. Er zijn freeware programma’s die tot betere resultaten leiden.