Magix Foto’s op cd en dvd 10

teaser-magix-fotos-op-cd-en-dvd-10

Magix Foto’s op cd en dvd 10

De jubileumversie van Magix Foto’s op cd & dvd 10 deluxe HD kent een aantal vernieuwingen. De belangrijkste is de mogelijkheid om je foto’s om te zetten naar 3D. Je kunt direct aan de slag met de bijgeleverde anaglyph-bril om het stereoscopische beeld in te stellen. Daarnaast zijn de 3D-beelden ook te bekijken op een gepolariseerde monitor. Leuk is, dat Magix een categorie 3D-overgangen heeft toegevoegd, die in combinatie met de 3D–titels de fotoshow helemaal afmaken. Bij het exporteren heb je vervolgens de keuze tussen anaglyph en side-by-side om de fotoshow te branden op een dvd of Blu-ray disk.

Tijdens het creëren van de fotoshow zijn er drie extra functies om je slideshow te verfraaien. Door de Selectieve kleurwijziging te gebruiken kunt u individuele kleuren in de foto een andere kleur geven. Dit werkt goed, maar alleen als de geselecteerde kleur niet ook nog op andere plekken in de foto voorkomt.

magix-fotos-op-cd-en-dvd-10

Met de Deco-elementen zijn geanimeerde tekstballonnen, lijsten, komische figuren en pictogrammen toe te voegen aan de slideshow. Sommige van die objecten zijn voorzien van geluidseffecten die een grappig effect kunnen bewerkstelligen. Alle objecten zijn te schalen, te roteren of te spiegelen en te animeren door gebruik te maken van keyframes.

De Animatie van reisroutes stelt je in staat om online een route te plannen op kaarten van heel de wereld. Om de route te visualiseren kan je gebruik maken van lijnen of objecten die van punt A naar punt B bewegen. Op zich een leuke tool, maar de kwaliteit laat te wensen over. De plaatsnamen op de kaart zijn nauwelijks te lezen, het is onmogelijk om de resolutie goed in te stellen en het exportformaat is altijd een lage resolutie wmv.

De fotoshow kun je naar verschillende formaten exporteren. Doe je dit in hd-formaat dan kan dat alleen met de mpeg-2 codec. Voor de export naar H.264, wat een veel betere kwaliteit oplevert, is een extra betaling van tien euro noodzakelijk en dat is jammer.

Desalniettemin is Foto’s op cd & dvd is een prettig pakket om snel een leuke slideshow mee te maken.

Magix Foto’s op cd & dvd 10 deluxe HD

Naam: Magix Foto’s op cd & dvd 10 deluxe HD
Website: www.magix.nl
Prijs: € 69,99