Ftp Rush

teaser_ftp

Ftp Rush

In het Nederlands en met een verzorgd uiterlijk worden we prettig verrast door dit relatief onbekende ftp-programma. Via quikconnect en de gebruiksvriendelijke site manager kunt u snel aan de slag. Bij de geavanceerde instellingen kunt u zich goed uitleven. Tientallen verschillende mogelijkheden worden aangeboden om alles exact naar wens in te stellen. Alle beveiligingsprotocollen worden ondersteund, per account worden er verschillende statistieken bijgehouden en u kunt iedere map speciaal monitoren op vernieuwingen die moeten worden geupload.

Met een druk op de knop kunt u schakelen tussen twee lokale computers, remote computers of een combinatie daarvan. Ftp Rush is daarmee één van de weinige programma’s waarmee u bestanden van ftp-server naar ftp-server kunt verplaatsen door gebruik te maken van het FXP (File eXchange Protocol).

Bestandsuitwisseling in optima forma, ftp-programma's, ftp-clients, ftp-én, bestanden ftp'én, FXP: File Exchange Protocol, fxp, beveiligde ftp-connecties, Ftp Voyager, Smart Ftp, Bulletproof Ftp, Ws-ftp Home, Cuteftp, Filezilla, Coffeecup free ftp, Coreftp, Ftp Rush, Free Ftp Manager,

Het is zeer eenvoudig om de verschillen tussen verschillende mappen te bekijken. Dit is vooral handig als u op verschillende sites met hetzelfde content managementsysteem werkt dat gebruikt maakt van talloze plug-ins en modules.

FTPrush is absoluut een toppakket dat alles in huis heeft wat u zich maar kunt wensen op het gebied van ftp. En voor de prijs van nog geen 22 euro hoeft u dit niet te laten.

Naam Ftprush 1.1b
Homepage http://www.ftprush.com
Prijs € 21,32
Sitemanager x
Drag and drop x
Doorgaan na onderbreking x
Meerdere ftp-connecties tegelijkertijd x
Tijdsplanning transfers x
Ftp over SSL/TSL (data encryptie) x
Secure Shell (SSH)(beveiligde connectie) x
Geïntegreerde teksteditor x
Server to server connectie (FXP) x
Remote zoeken x
Automatische back-ups x
Gebruiksgemak 5 sterren
Veiligheidsfuncties 5 sterren
Functionaliteit 5 sterren