Coreftp 2.1

teaser_ftp

Coreftp 2.1

Het op het oog strakke uiterlijk van coreftp wordt verpest door het gekozen, moeilijk leesbare, lettertype. Gelukkig kunt u dit nog wel veranderen in de instellingen. Coreftp is voor een gratis versie goed uitgerust met beveiliging opties.

Zowel ssl als sftp connecties worden ondersteund en het programma kent een goede certificaat manager. Jammer is wel dat er maar een connectie mogelijk is en dat er op die enkele connectie niet meerdere bestanden tegelijkertijd kunnen worden geupload.

Bestandsuitwisseling in optima forma, ftp-programma's, ftp-clients, ftp-én, bestanden ftp'én, FXP: File Exchange Protocol, fxp, beveiligde ftp-connecties, Ftp Voyager, Smart Ftp, Bulletproof Ftp, Ws-ftp Home, Cuteftp, Filezilla, Coffeecup free ftp, Coreftp, Ftp Rush, Free Ftp Manager,

Bestanden kunnen in Coreftp wel in een wachtlijst worden gezet, maar er is geen tijdsplanner om de transfers op een later moment te laten plaatsvinden. Wel kent Coreftp een zoekfunctie waarmee u op de remote computer naar bestanden kunt zoeken. U zult snel uit de voeten kunnen met Coreftp. Dat is ook nodig want de helpfunctie wil in starten.

Naam Coreftp 2.1
Homepage http://www.coreftp.com
Prijs Gratis
Sitemanager x
Drag and drop x
Doorgaan na onderbreking x
Meerdere ftp-connecties tegelijkertijd -
Tijdsplanning transfers -
Ftp over SSL/TSL (data encryptie) x
Secure Shell (SSH)(beveiligde connectie) x
Geïntegreerde teksteditor x
Server to server connectie (FXP) -
Remote zoeken x
Automatische back-ups -
Gebruiksgemak 3 sterren
Veiligheidsfuncties 4 sterren
Functionaliteit 2 sterren