Family Tree Builder

teaser-80-familytreebuilder

Family Tree Builder

Duizenden mensen hebben als hobby het onderzoeken van hun stamboom. Saai? Totaal niet, want met de nieuwe versie van Family Tree Builder kunt u naast het opbouwen van uw stamboom direct gebruik maken van het social network MyHeritage.nl voor hulp en contact (verre) familieleden.

De basisversie van Family Tree Builder is gratis. Met dit zeer pakket bouwt u snel een flinke stamboom in elkaar.  Na het invoeren van de nodige namen en bij behorende gegevens kunt u al direct van de stamboom genieten in verschillende aanpasbare lay-outs. De persoonsgegevens kunt u aanvullen met foto’s en videofragmenten. Erg handig is daarbij de automatische gezichtsherkenning in foto’s, waardoor gezichten worden gemarkeerd die u daarna kunt associëren met personen in uw stamboom.

familytreebuilder

Er zijn verschillende grafieken om uw stamboom te presenteren, maar alleen bij de betaalde premiumversie kunt u die totale stamboom ook printen. Maar de premiumversie kent meer extra’s. Met Smart Research wordt u geholpen bij u zoektocht naar verre familieleden door te zoeken in databases van ruim honderd genealogische websites. Daarnaast kunt u met Smart Match verbanden zoeken met andere stambomen door te kijken naar namen, data of foto’s en deze gegevens importeren in uw eigen stamboom. De laatste extra functie is de volledige kaartondersteuning waarmee u uw stamboom tot leven kunt wekken. In tegenstelling tot de basiskaart worden nu niet alleen de plaatsen getoond van de personen in uw stamboom, maar kunt u ook plaatsen markeren en verhuispatronen aangeven.

De complete stamboom met alle gegevens en foto’s kunt u uploaden naar uw familiesite op myheritage.nl. Daar kunt u familieleden uitnodigen om gegevens aan te vullen, te chatten of naar een fotoalbum te kijken. Kortom, Family Tree Builder is een handig en gebruiksvriendelijk programma.

Family Tree Builder

Naam: Family Tree Builder
Website: www.myheritage.nl
Prijs: Premiumversie € 51,-