Nieuwe NAS-trainingen voor Synology NAS

Nieuwe NAS-trainingen voor Synology NAS

Wilt u het maximale uit uw Synology NAS halen? Dat kan nu, want het Nastrainingscentrum, geeft trainingen rondom de veelzijdige Synology NAS. Tijdens de trainingen leert u onder meer uw NAS te beveiligen, een eigen Cloud op te zetten en multimediabestanden te delen en te streamen.

Een NAS is veel meer dan een harde schijf die u koppelt aan uw pc; het is het Zwitserse zakmes van het netwerk. Een NAS is de ideale oplossing voor het back-uppen, streamen en delen van uw media-archief. U kan met een NAS veilig uw bestanden delen met familie, vrienden of zakelijke contacten. Of wat te denken van het simpelweg centraliseren van opslag, zodat niet alleen u, maar ook anderen binnen uw huishouden of bedrijf waar dan ook ter wereld bij uw beveiligde bestanden kunnen.

Trainingsaanbod
De NAS-trainingen bestaan zowel uit een theoretisch- als praktijk gedeelte. De trainingen vinden plaats in het NAS-trainingscentrum te IJsselstein, waarbij iedereen op een eigen, gloednieuwe Synology-NAS met DSM 6.0 (nieuwste besturingssysteem) kan werken. Er staan tevens moderne pc’s, zodat u direct, vlot te werk kunt gaan.

Voor meer informatie over de inhoud van de trainingen, de trainingsdata en het inschrijfformulier surft u naar: https://nastrainingscentrum.nl/synology-nas-training.

 

Cursus Edius Neo: deel 2 overgangen en titels
Workshop schermopnames maken met Camtasia Studio