Smart FTP Professional 3

teaser_ftp

Smart FTP Professional 3

Na een probleemloze installatie krijgt u een startscherm te zien met de mogelijkheid om een connectie te maken of een aantal tutorials te volgen. Deze tutorials zijn zeer handig en leren u bijvoorbeeld hoe u een firewall moet instellen voor ftp. De tutorials zijn evenals het programma in het Engels, maar een Nederlandse vertaling van Smart ftp zit eraan te komen.

Bestandsuitwisseling in optima forma, ftp-programma's, ftp-clients, ftp-én, bestanden ftp'én, FXP: File Exchange Protocol, fxp, beveiligde ftp-connecties, Ftp Voyager, Smart Ftp, Bulletproof Ftp, Ws-ftp Home, Cuteftp, Filezilla, Coffeecup free ftp, Coreftp, Ftp Rush, Free Ftp Manager,

Smart ftp is van alle gemakken voorzien. Het houdt statistieken bij van alle up- en downloads, beschikt over een snelheidsmeter zodat u de verbindingssnelheid met de remote site kunt controleren. De interface kunt u compleet naar uw eigen hand zetten en als preset opslaan. Erg netjes is dat u bij een foutmelding direct een link krijgt naar mogelijke oplossingen op de website van Smart ftp.

Smart ftp beschikt over uitgebreide mogelijkheden voor beveiligde connecties. U kunt zelf beveiligingscertificaten aanmaken en bepalen welke encryptiemethode er bij sftp moet worden gebruikt. Smart ftp is een prettig programma om mee te werken en waarmee u snel uit de voeten kunt.

Naam Smart FTP Professional 3
Homepage http://www.smartftp.com
Prijs € 32,27
Sitemanager x
Drag and drop x
Doorgaan na onderbreking x
Meerdere ftp-connecties tegelijkertijd x
Tijdsplanning transfers x
Ftp over SSL/TSL (data encryptie) x
Secure Shell (SSH)(beveiligde connectie) x
Geïntegreerde teksteditor x
Server to server connectie (FXP) x
Remote zoeken -
Automatische back-ups x
Gebruiksgemak 4 sterren
Veiligheidsfuncties 5 sterren
Functionaliteit 4 sterren