Magix Foto op cd & dvd 4

Overzichtelijk, eenvoudig en snel uw foto's archiveren op cd of dvd.

Magix Foto op cd & dvd 4

Dat het maken van een foto cd of dvd niet moeilijk hoeft te zijn bewijst Magix keer op keer met het pakket Foto's op cd & dvd. Het uiterlijk van dit pakket is afgestemd op andere pakketten uit het Magix aanbod en is dan ook geen verassing. Enig minpuntje is dat bij het vergroten van de interface uw complete desktop mee vergroot. Alle onderdelen van het pakket zijn in eigen taal en voorzien van voorbeeldfilmpjes. Niet dat u die nodig hebt want alles in het pakket spreekt voor zich.

Na het inladen van uw foto's kunt u deze op het storyboard plaatsen. U kunt per afbeelding aangeven hoe lang deze in beeld moet staan, er tekst op plaatsen of een beeld in beeld effect gebruiken. Door deze effecten geeft u uw show een dynamisch tintje omdat u kunt inzoomen en draaibewegingen kunt maken. Tussen de foto's kunt u automatisch of zelf overgangen plaatsen. Als laatste kunt u nog achtergrondmuziek toevoegen en gebruik maken van de mogelijkheid om zelf de afbeeldingen van commentaar te voorzien. Aanpassingen in uw project zijn eenvoudig te verrichten door het storyboard om te toveren in een tijdlijn. Daar kunt u alles aanpassen en op maat maken.

Uw project kunt u exporteren naar cd, dvd en pc. U kunt het geheel voorzien van zelf aan te passen interactieve menu's. De optie om een high definition show te maken voor op de pc is het uitproberen waard. De ingebouwde Ligos mpeg-encoder zorgt voor perfecte kwaliteit die u op maat kunt instellen.

Overzichtelijk, eenvoudig en snel uw foto's archiveren op cd of dvd.

Overzichtelijk, eenvoudig en snel uw foto's archiveren op cd of dvd.

 

Conclusie
Foto's op cd & dvd is zeer goed en uitgebreid pakket dat u zeker niet zal tegenvallen. Magix is niet zuinig want behalve het hoofdprogramma beschikt u ook nog eens over een prima beeldbewerkingspakket en media manager om al uw foto-, audio- en videobestanden te kunnen organiseren en bekijken.
Systeemeisen Windows 98/2000/ME/XP
Pentium III 266 MHz
64 MB Ram
dvd-brander
5 GB harddisk
Prijs Magix Foto op cd & dvd 4 €29,99
Info Magix
Publicatie PCM juli, 2005