Eerste officiële leerboek voor de Synology NAS is te koop

de-synology-bijbel

Eerste officiële leerboek voor de Synology NAS is te koop

Het Nastrainingscentrum heeft het eerste officiële leerboek voor de Synology NAS uitgegeven. De Synology bijbel beschrijft alle aspecten van de Synology NAS; de installatie, de beveiliging en het gebruik van de Synology apps zoals Video, Audio, Notes, Photo en Surveillance Station. de-synology-bijbel

De Synology bijbel is geschreven door Rinie Hooijer en Jaap Veenstra (alpha-audio.nl) in samenwerking met Synology en het nastrainingscentrum.nl. Hooijer en Veenstra verzorgen beide al jaren trainingen voor de Synology NAS.

De Synology Bijbel is voortgekomen uit de trainingen. Na talloze herziene versies waarin de feedback van cursisten werd verwerkt, is er dan nu eindelijk het lang verwachte trainingsboek voor de Synology NAS.

Het boek omvat 226 pagina's A4-formaat en kost € 24,99 euro. Het betreft een electronische uitgave in PDF-formaat, zodat u het op elk apparaat kunt gebruiken.

Voor meer informatie en de inhoudsopgave van de Synology bijbel kunt u surfen naar: https://nastrainingscentrum.nl/nas-boek/de-synology-bijbel/.

 

Review Adobe Premiere Elements 13