CoffeeCup freeftp 3

teaser_ftp

CoffeeCup freeftp 3

 

Na een snelle installatie krijgen we een keurig en strakke interface voorgeschoteld. Het onderste gedeelte is voor de file-editor die alleen beschikbaar is in de commerciële versie. Door op het dunne balkje te klikken onder de browser kunt u van dit nutteloze venster worden verlost.

Bestandsuitwisseling in optima forma, ftp-programma's, ftp-clients, ftp-én, bestanden ftp'én, FXP: File Exchange Protocol, fxp, beveiligde ftp-connecties, Ftp Voyager, Smart Ftp, Bulletproof Ftp, Ws-ftp Home, Cuteftp, Filezilla, Coffeecup free ftp, Coreftp, Ftp Rush, Free Ftp Manager,

U krijgt direct na installatie de mogelijkheid om een site op te geven. Dit gaat in de meest simpele vorm van hostnaam tot wachtwoord. Geen mogelijkheden voor beveiliging of wat anders dan ook. U kunt wel meerdere sites in de sitemanager toevoegen maar u kunt maar een connectie tegelijkertijd starten. Behalve up- en downloaden, de chmod rechten aanpassen en de gegevens van een proxy-server invullen, kunt u verder niets. De overige knoppen leiden alle naar extra features in betaalde versies. Coffeecup is prima geschikt voor als u een enkele keer per maand iets moet ftp-en.

Naam CoffeeCup freeftp 3
Homepage http://www.coffeecup.com
Prijs Gratis
Sitemanager x
Drag and drop x
Doorgaan na onderbreking -
Meerdere ftp-connecties tegelijkertijd -
Tijdsplanning transfers -
Ftp over SSL/TSL (data encryptie) -
Secure Shell (SSH)(beveiligde connectie) -
Geïntegreerde teksteditor -
Server to server connectie (FXP) -
Remote zoeken -
Automatische back-ups -
Gebruiksgemak 5 sterren
Veiligheidsfuncties 1 ster
Functionaliteit 1 ster